Instruktøruddannelsen

Har du altid drømt om at arbejde med hunde? Vil du gerne være med til at udbrede budskabet om, at vi kan træne med belønningsbaserede metoder og gøre en stor forskel i hundeverdenen og dyreverdenen i det hele taget?

Hund & Trænings instruktøruddannelse er for dig, der brænder for arbejdet med hunde, og som gerne vil være hundetræner og samtidig blive ekspert til hundetræning i både teori og praksis. Du og din hund får gennem vores uddannelse en helt unik relation og et dybt samarbejde baseret på tryghed og tillid. Hund & Træning har udviklet træningskonceptet empowerment som sammen med vores KLIK-koncept, danner grundlag for al vores træning. Du får gennem uddannelsen et komplet og gennemprøvet system til uddannelse af hunde. Samtidig klæder vi dig på til med disse redskaber i rygsækken, at gå ud og undervise. Mange af vores tidligere kursister arbejder i dag fuldtids med hunde  og hundetræning.  

Vi elsker klikkertræningen, som for os er langt mere end at stå med en klikker i hånden. Det er en kæmpe verden af fantastiske muligheder. Vi ser på alle aspekter af træningen og er eksperter i både den tekniske og den følelsesmæssige del af træningen. 

Instruktøruddannelsen har en varighed på 1½ år og kommer i dybden med både teoretiske emner og praktisk hundetræning, som er baseret på klikkertræningens principper. Instruktøruddannelsen klæder dig godt på til både at undervise andre på hold i forskellige typer hundetræning og til at arbejde med din egen hund frem mod dine egne mål inden for forskellige former for hundesport.

Undervisere

Christina Ingerslev

Mobil: 40 46 46 86
Mail: ci@hundogtraening.dk

Karen S. Ulrich

Mobil: 23 65 93 22
Mail:  ku@hundogtraening.dk

Karen Frost

Mobil: 40 97 26 86
Mail: karen@hundogtraening.dk