Som Agriakunde har du følgende fordel hos Hund & Træning:

 

20% rabat på onlinekurser                

Hund & Træning har i øjeblikket flere populære online kurser, ligesom vi hver måned laver nye webinarer om aktuelle emner både til den nye hundeejer og til erfarne trænere og professionelle adfærdsbehandlere.

 Som Agriakunde får du 20% rabat på vores online kurser. Du finder vores onlinekurser og afholdte webinarer her

De webinarer vi afholder inden sommerferien finder du her

 

Særpris på rådgivning og enetimer

Som et specielt tilbud til Agriakunder kan du få rådgivning gennem enten en hvalpepakke eller et unghundetjek til en særlig pris. Det er en eller flere enetimer, hvor vi mødes med dig og din hund og giver dig konkrete tips til træning og samliv med din hund.   

Hvalpepakke

Det kan være både spændene og skræmmende at få en hvalp hjem. På den ene side er hvalpe søde og nuttede, men de kan også være besværlige og bøvlede. Hvalpe er ikke født med en viden om, hvordan de skal opføre sig, når der kommer gæster, børnene løber, eller mens du spiser. Vil du gerne have, at din hund vokser op og bliver et skønt familiemedlem, gælder det om at komme godt fra start.

Vi tilbyder en hvalpepakke til dig, som gerne vil have et alternativ eller et supplement til almindelige hvalpehold. Vi hjælper dig med alt fra, hvordan du får din hvalp til at holde op med at bide i alt til, hvordan du lærer den at være tryg ved at være alene hjemme. Vi hjælper dig selvfølgelig også med den træning, der er fundamentet til at få den familiehund, du drømmer om.

Du får tre enetimer fordelt over tre dage med to – fire ugers mellemrum. Du kan vælge at komme til os (Græsted, Mullerup eller Høje Taastrup), eller hvis det ikke kan lade sig gøre, så hjælper vi dig gerne via Zoom (vi kan se med live, mens du træner, og du kan sende videoer af din træning).

Normalpris kr. 1995,- Din pris 1800,- I tillæg får du webinaret Kom godt i gang med din hvalp. Skriv Agriakunde i kommentarfeltet, så får du rabatten

Unghundetjek

Din søde hvalp er nu blevet en umulig unghund – eller det kan i hvert fald være sådan, det føles. Din unghund er gået fra altid at ville følges med dig til selv at ville undersøge verden. Du oplever måske, at dit før så effektive indkald ikke længere virker så godt, at din hund trækker mere, og at det i det hele taget virker som om, at din hund har glemt, at den har ører.

Det kan være hårdt at være ejer af en unghund. Statistikken taler sit eget sprog – unghunde har den største risiko for at blive omplaceret eller aflivet. Det kan være svært at overskue, om den adfærd din unghund udviser blot er en del af processen, eller om adfærden er et symptom på et større adfærdsproblem.

Vi tilbyder et unghundetjek, hvor vi gennemgår din hunds adfærd. Vi kan ikke fikse din unghunds adfærd på 1½ time, men vi tager en snak om, hvad du kan gøre og hvilke øvelser, der vil være relevante at træne. Du kan efterfølgende købe enetimer til 600,- kr. pr. time.

Viser det sig, at din hunds adfærd ikke blot er almindelig unghundeadfærd, men stikker dybere og er et reelt adfærdsproblem, tilbyder vi et forløb skræddersyet til den aktuelle problemadfærd. Du kan få en rabatpris på en regulær adfærdsbehandling, hvis det viser sig, at der er behov for det.

Normalpris 1195,- Din pris kr. 900,-  I tillæg får du webinaret Unghund eller møghund. Skriv Agriakunde i kommentarfeltet, så får du rabatten.