It’s Showtime

It’s Showtime er en af de mest komplette bøger, der er skrevet om dog dancing. Bogen dækker alle aspekter af denne spændende sport. Lige fra træning og indlæring af tricks og heelworkpositioner til sammensætning og koreografering af programmer. Der er eksempler på valg af temaer til programmer og tips til kostumer og rekvisitter. Bogen beskriver forskellen mellem Heelwork to Music og Freestyle, der er de to dog dancing discipliner, som findes i Danmark.

Bogen er udførligt illustreret med flotte fotografier, der trin for trin viser, hvordan træningen skal udføres. Desuden er der et væld af fotografier fra danske og udenlandske konkurrencer, der giver et godt indtryk af, hvad denne spændende sport handler om.

Dog dancing er både i Danmark og i udlandet en hastigt voksende sport for hunde og deres ejere. Dog dancing er spændende, intens og sjov, og samtidig velegnet til alle hunde og deres ejere, fordi man selv bestemmer, hvad et program skal indeholde. Bogen It’s Showtime er velegnet til alle, der er interesseret i dog dancing, lige fra nybegynderen til den mere garvede udøver.

It’s Showtime er på 128 sider og er udgivet i 2007.

 

Om forfatteren

Bogens forfatter er en af Danmarks mest erfarne dog dancere Emmy Simonsen. Emmy har vundet utallige danske konkurrencer og har i årevis givet opvisninger med sine hunde. Emmy er en af frontløberne i etableringen af sporten i Danmark og er også HTM bedømmer. Hun har også klaret sig godt i dog dancingens hjemland England, og opnåede i 2007 en flot 4. plads på Englands største hundeudstilling Crufts.