Online kurser

Velkommen til Hund & Trænings online kurser. Vores kurser er som altid grundige og detaljerede, med udførlige og let forståelige trin for trin vejledninger på skrift og på video. Du kan købe kurserne med eller uden vejledning, alt efter hvad du har behov for. Hvis du køber med vejledning, vil du have mulighed for at få feedback på dine egne træningsvideoer, stille spørgsmål og få hjælp til din træning.    

Tryg og tillidsfuld håndtering uden vejledning

Online kurset er for dig, der gerne vil gøre håndtering til et trygt samarbejde mellem dig og din hund, i stedet for en kamp i hverdagen. 

Kurset gennemgår trin for trin, hvordan du kan opbygge et super godt samarbejde i  håndterings-situationer.

Pris kr. 995,-

Lydangst - sådan hjælper du din hund - med vejledning

Lydangst med vejledning er for dig, der vil forebygge eller hjælpe din hund til at blive mindre bange for høje lyde.

Kurset løber over ca. 4 måneder og giver dig den viden og de øvelser der kan hjælpe din hund. Du får adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du hver uge har mulighed for at stille spørgsmål og få feedback på din egen træning.

Kurset begynder d. 29. januar 2024.

Pris kr. 1495,-

Alene hjemme - åh, nej! Webinar

En af de vigtigste færdigheder vi kan lære vores hund, er evnen til at kunne være alene hjemme. Dette webinar sætter fokus på, hvordan du bedst kommer i gang med alene-hjemme-træningen.

Pris kr. 195,-

Kom-godt-i-gang-med-din-hvalp-webinar

Vil du gerne give din hvalp de bedste forudsætninger for at blive en fantastisk familiehund? Så er webinaret her noget for dig. Du vil også få svar på, hvordan du bedst forebygger og løser de mest almindelige hvalpeproblemer. 

Pris kr. 195,-

Få succes med apportering

Skal din hund være en glad og sikker apportør, der holder fast på apporten uden at tygge og tilmed elsker det? På dette onlinekursus, bliver du guidet trygt og sikkert gennem alle apporterings-træningens faser, og du får masser af trips og tricks til at få selv den mest modvillige hund til at blive glad for øvelsen. Kurset er for dig der træner apportering a la DKK lydighed. 

Pris kr. 995,-