Book hundemodeller

Træning

Hos CoolCanines kan vi tilbyde træning af hunde til mange forskellige opgaver. Vi har en enestående erfaring med træning af hunde, og ingen opgave er for stor eller for lille. Alle hunde bliver trænet via lystbetonede træningsmetoder. Det betyder, at hunden udviser den ønskede adfærd, fordi den har lært, at det er sjovt. Det giver hunde, der er vedholdende, og adfærd der er konsistent også efter mange gentagelser. Har du en bestemt hund, du gerne vil bruge i din produktion, kan vi give dig et realistisk billede af, hvor lang tid det vil tage at træne hunden, og vi kan selvfølgelig også stå for træningen.

Skal du bruge en bestemt type hund, så har CoolCanine et stort landsdækkende netværk af trænede hunde, fordelt over mange forskellige størrelser, racer og aldre. Størstedelen af vores modeller er hunde, der er trænet i en eller anden sammenhæng. Det giver en enorm fordel, fordi hundene er vant til at arbejde på steder med forstyrrelser, og de er vant til at skulle gentage den samme adfærd flere gange i træk. Derudover vil de fleste af hundene kunne en del i forvejen, der kan gøre optagelserne lettere, f.eks. sidde, stå og dække og blive på stedet, hente eller holde forskellige genstande i munden, og de kan arbejde på afstand af deres ejer.

 

Konsulent

Det at arbejde med hunde kan være besværligt. Vil du have din produktion til at glide lettere, kan det være en ide at have en konsulent fra CoolCanines med på settet. Vi kan være behjælpelige med at styre det praktiske i forhold til optagelserne med hunden. Vi kan være med til at sikre, at hunden yder optimalt uden at gå på kompromis med hundens sikkerhed eller velfærd. Med vores store erfaring indenfor hundetræning, kan vi se små detaljer, som kan ændre hundens performance, og vi kan se, hvornår det vil være gavnligt at give hunden en pause.

På settet kan der ofte opstå nye spændende ideer, og med en konsulent fra CoolCanines vil det være muligt at træne hunden on-site, så den nye ide så let som muligt kan integreres i produktionen. Vi er kreative og vant til at tænke ud af boksen, uden at det på nogen måde går på kompromis med hundens velfærd.

Vi er garanter for, at både træning og optagelser foregår etisk forsvarligt i forhold til hundens trivsel.

 

Om os/Hvem er vi

Bag CoolCanines står trænere fra firmaet Hund & Træning, Christina Ingerslev (ejer), Karen S. Ulrich og Karen Frost. Tilsammen har vi mere end 50 års erfaring med træning af hunde. Vi lever alle tre til dagligt af at træne hunde og deres ejere. 

 

Mangler du en hund til din optagelse

Ring til Karen Frost på telefon 40 97 26 86 eller