Forsendelse & retur

Levering:
Du kan forvente, at vi sender din vare indenfor 4 arbejdsdage, og i de fleste tilfælde hurtigere. Alle ordrer sendes med Post Nords. Forsendelsesprisen følger Post Nords og fremgår ved bestilling og på ordrebekræftelsen. Medmindre du sender din vare som en pakke, har Post Nord 5 dages levering på breve.

Forsinkelser og andet:
Hvis din forsendelse er forsinket, bedes du kontakte os og vi vil gøre vores bedste for rette op på fejlen. Hvis den vare du har bestilt er udgået, vil du naturligvis straks blive underrettet herom. I tilfælde af at de bestilte varer er udgået, ikke kan leveres, ikke kan leveres til den oplyste pris eller lignende, bekræfter (accepterer) vi ikke bestillingen. Vi underretter derimod straks Køber om årsagen til at bestillingen ikke bekræftes (accepteres).

Fortrydelsesret:
Ved returnering bedes du bruge Post Nord – ikke alternative pakkedistributører. På den måde er det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og gør venligst tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle fysiske varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke direkte salg eller salg af kurser, foredrag, enetimer, adfærdsbehandling og undervisning.

Reklamation:
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter at køber har eller burde have opdaget manglen, ske til os inden rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Se endvidere under Betingelse

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.