Christina Ingerslev

Jeg brænder for at skabe det optimale samarbejde mellem hund og træner. Jeg elsker at se det øjeblik, hvor træningen lykkes, og hund og træner stråler. Jeg underviser og træner med nogle af de bedste lydighedsfolk i verden, og sørger for hele tiden at være opdateret med ny viden om træning og hundens udvikling.

Jeg vil elske at hjælpe dig, uanset hvor du er i din træning. Jeg har en unik evne til at læse din hund og jeres samarbejdsrelation og dermed spotte, hvor der skal sættes ind, og finde nye forslag til hvad der skal gøres, så DIN træning bliver optimal.

 

Jeg er uddannet instruktør og adfærdsrådgiver og efteruddanner mig løbende på seminarer, konferencer, kurser og samtræning i hele verden. Jeg har været instruktør og konkurrenceudøver siden 1990 og har bl.a. uddannet og efteruddannet instruktører i en lang række klubber, DKK, DSS, DcH, Border Collie klubben, private hundeskoler osv.

Jeg har undervist på alle niveauer i mange forskellige emner f.eks. indlæring, stress, klikkertræning, konkurrencelydighed, adfærd, racekendskab mm. Er en populær underviser og foredragsholder i både Danmark og udlandet. Redaktør og forfatter til en lang række artikler i bladet Hund & Træning fra 2003 – 2012. Jeg er forfatter til tre bøger. Senest har jeg sammen med Karen Strandbygaard Ulrich skrevet den meget roste KLIK dig til succes. Jeg er oprindelig uddannet som miljøplanlægger og har tidligere arbejdet med undervisning, formidling og forandringsprocesser i danske industrivirksomheder.

Jeg dannede firmaet Hund & Træning i 2003 og grundlagde samtidig bladet Hund & Træning, som var mit hjertebarn. Desværre blev omkostninger ved tryk og distribution for høje, og vi måtte i 2012 lukke bladet. Nu er vores fokus på uddannelser og undervisning og på vores forlag Dogtraining Books, hvor vi planlægger flere udgivelser. Det at undervise, skrive og træne hund er noget af det sjoveste, jeg ved, og jeg brænder for at formidle glæden ved det at træne og være sammen med vores hunde.

Jeg har haft hund siden 1976. Jeg begyndte med irsk setter, fortsatte med beagle og siden border collie, som er den race, jeg har forelsket mig i og har nu. Jeg har dyrket mange former for hundesport lige fra agility, schweiss, hyrdearbejde, dog dancing, tricks og lydighed. Lydighedstræning og konkurrencer, der foregår med glæde og intensitet, er min største kærlighed. Her har jeg været konkurrenceaktiv siden slutning af 80’erne og har haft 3 hunde på det danske landshold.

 

Telefon: 40 46 46 86
E-mail: christina@hundogtraening.dk

Christinas hunde

Vince

Født 25.5.2014

Senna

Født 4.9.2008

Chillie

Født 13.10.2001

Amanda

Født 1990