Alene hjemme – åh, nej! Webinar

Hvordan giver du din hund de bedste forudsætninger for at lære at være tryg ved at være alene hjemme? Det er det webinaret her giver dig svar på. Hunde, der er ødelægger inventaret, er urenlige eller hyler i al den tid de er alene hjemme, er svære at leve med – og de har det heller ikke godt selv. Har din hund først fået problemer med at være alene hjemme, kræver det megen tålmodighed og træning at afhjælpe. Det er heldigvis lettere at forebygge end at helbrede, og dette webinar henvender sig til alle, der har lyst til at vide mere om, hvordan man bedst kommer i gang med træningen. Har du en hund, der allerede har et problem, så kan webinaret her give dig inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at afhjælpe din hunds problemer og give dig en bedre forståelse for din hund.  

Webinaret sætter fokus på, hvordan du bedst kommer i gang med alene-hjemme-træningen. Det giver også indblik i hvorfor nogle hunde har sværere ved at være alene hjemme end andre. Der er mange myter omkring det at være alene hjemme. Specielt som nybagt hundeejer, kan det være vanskeligt at finde ud af, hvad der er en god idet og hvad der er skidt. Nogle råd kan være fornuftige, mens andre er direkte skadelige for din hund. Webinaret giver dig inspiration til hvordan du bedst kan tilrettelægge din træning, så du får en hund, der er tryg og glad, mens den er alene hjemme. 

DET FÅR DU

Webinaret er optaget d. 7. oktober 2020 og blev afholdt af Karen Frost Knudsen. 

Det er delt i to dele og indeholder også de spørgsmål deltagerne d. 7. oktober havde. 

 

Karen Frost Knudsen har mange års erfaring med at løse alene-hjemme-problemer. Hun ved, at det er bedre – og lettere – at forebygge end at helbrede.