Få succes med din apportering

Apportering er en super sjov men også indimellem udfordrende øvelse. Det er også en øvelse hvor der kan opstå mange forskellige problemstillinger undervejs. På dette onlinekursus bliver du taget i hånden og får en grundig gennemgang af alle apporteringens delmomenter og udfordringer. Du får også adgang til Christina Ingerslevs store viden om tips og tricks til at få alle aspekter af øvelsen til at fungere.

Nogle hunde elsker at apportere, men ikke at holde fast på apporten eller komme tilbage med den. Andre hunde kunne slet ikke tænke sig at tage apporten i munden. Uanset hvilken type hund du har, så finder vi glæden i apporttræningen, laver en klar systematik for dig og din hund og arbejder trin for tin frem mod at få en glad apportør og en fantastisk øvelse.   

 Kurset er bygget om over 5 moduler, der afholdes live over zoom. Hvert modul hver især giver dig den viden og de øvelser du kan bruge til at lære din hund at apportere. Hvert oplæg varer ca. 1 time, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål.  Derudover får du videoer af de øvelser, du har brug for at træne med din hund. Der er tid mellem modulerne til at du træner og hvis du har lyst filmer din træning. Du får nemlig adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du efter hvert modul kan lægge videoer af din egen træning op og få feedback på din træning. Du kan også stille spørgsmål i facebookgruppen.

Denne version af kurser er inkl. 4 x ½ times 1:1 sparring med Christina på din træning live via Zoom, Her ser vi på din træning, du får sparring og vi lægger en plan for, hvordan du kommer videre i øvelsen. 

Holdet begynder den 30. januar 2023. Alle moduler bliver optaget og sendt efterfølgende, så du kan se dem, hvis du ikke har mulighed for at være med på dagen. 

1. modul mandag d. 30 januar kl. 18.30

2. modul mandag d. 20. februar kl. 18.30

3. modul mandag d.6. marts 14. marts kl. 18.30

4. modul mandag 20. marts kl. 18.30

5. modul mandag den 3. april kl. 18.30

DET FÅR DU

Modul 1 – Introduktion til apporttræning og test af hvilken apporteringstype din hund er 

Modul 2 – Holde fast og samle op, de mest virksomme teknikker og så de andre 

Modul 3 – Gå på plads med apporten

Modul 4 – Samle øvelsen

Modul 5 – Tips , tricks og problemløsning

For dig der vælger kurset med 1:1 vejledning får du adgang til i alt 5 live oplæg, videoer af alle relevante øvelser, der bliver gennemgået på kurset og adgang til lukket Facebook gruppe, hvor du kan dele dine erfaringer, uploade videoer af din træning og få feedback af Christina Ingerslev. Derudover får du 1:1 undervisning og sparring med Christina 4 x ½ time live over Zoom. Tidspunkt aftales med Christina efter tilmelding.

Du kan betale i rater

Din underviser er Christina Ingerslev, der har undervist utallige ejere med mange forskellige hunderacer og typer i bl.a. apportering. Apportering er en af Christinas yndlingsøvelser, som hun altid selv træner med stor fornøjelse.