Frivillig håndtering med vejledning

Er din hund ked af at blive håndteret? Trækker den sig, når du vil rense dens ører, eller stikker den af, når du kommer med tandbørsten eller neglesaksen? Det kan du heldigvis gøre noget ved. Vend bøtten og lær at arbejde med frivillig håndtering, så håndteringssituationerne bliver et trygt samarbejde for dig og din hund.

Frivillig håndtering handler om, at alle former for håndtering foregår som et samarbejde mellem hund og ejer. Mange hunde oplever det at blive børstet, få renset ører eller få taget temperatur osv. som noget ubehageligt. I den frivillige håndtering samarbejder vi med hunden i stedet for at gøre ting ved den. Den frivillige håndtering gør hunden til en aktiv medspiller og giver hunden mulighed for at sige “ja” eller “nej” til det, der foregår i situationen. På den måde kan vi gøre håndteringstræningen til en tryg og forudsigelig oplevelse for hunden.

DET FÅR DU

Kurset indeholder følgende moduler:

  • Introduktion
  • Modul 1: De grundlæggende targetøvelser
  • Modul 2: Fastholdt targetadfærd og platformstræning
  • Modul 3: Berøring og forudsigelighed
  • Modul 4: Praktiske håndteringsøvelser

Der er videoer af al praktisk træning og PDF, du kan downloade, af alle anvisninger til den praktiske træning.

 

Der bliver oprettet en lukket Facebookgruppe for deltagere på kurset. Her kan du uploade dine videoer og få feedback på din praktiske træning. Du kan også stille spørgsmål generelt til træningen.

I Facebookgruppen vil du også kunne følge de øvrige deltageres træning og lære af deres videoer og spørgsmål.

Max. 20 deltagere på forløbet. 

Modulerne bliver frigivet med to ugers mellemrum. 

Du har adgang til materialet ubegrænset, så du har mulighed for at benytte dig af det, efter vejledningen via Facebookgruppen slutter.