Kom godt i gang med din hvalp – webinar 

 

Hvalpe er fantastiske, søde og nuttede men også forfærdelige, irriterende og besværlige. Har du lige fået hvalp og undrer du dig over, hvordan du nogensinde skal få den afart af en piratfisk du tilsyneladende har fået hjem, til at blive til en hund du kan holde ud at leve med? Så er webinaret her noget for dig! Det kan også være din hvalp er af den mere forsigtige slags, eller en af de sjældne nærmest engleartige af slagsen – webinaret her er stadigvæk til dig.

Det at få en velfungerende familiehund, kommer ikke af sig selv. Det kræver tålmodighed, planlægning, træning og endnu mere tålmodighed! Viden om hvordan hunde lærer og hvordan vi kan udnytte den viden er noget af det, du vil få med på dette webinar. Jo bedre forståelse du har for hvad det vil sige at være hvalp, jo bedre kan du tilrettelægge din træning. Husk alt hvad du laver med din hvalp er træning. Snakker du med den, når den sidder og ser på dig lave mad, er det træning på lige fod som når du f.eks. træner det at din hvalp kommer når du kalder. 

Få svar på de mest almindelige spørgsmål, der uvægerligt dukker op, når du får en hvalp inden for dørene.

 

DET FÅR DU

Webinaret blev afholdt at Karen Frost Knudsen.

Det er delt i 6 dele og indeholder også de spørgsmål der blev stillet den dag seminaret bliv afholdt

 

Karen Frost Knudsen har arbejdet professionelt med hunde i mange år og har stor erfaring med hvalpe. Udover almindelig hvalpetræning har Karen rådgivet mange hvalpeejere i hvordan de får den bedste begyndelse med deres nye hvalp.