Lydangst – sådan hjælper du din hund – med vejledning

 

Mange hunde bliver hvert år bange enten op til nytårsaften eller selve nytårsaften. Det kan være ufatteligt hårdt for os som ejere at se på, at vores hund er bange, uden at kunne hjælpe den. Er du en af de uheldige ejere af sådan en hund, så vid at der er hjælp at hente. Onlinekurset er skabt til give dig den viden, du skal bruge for at hjælpe din hund til at være mindre frygtsom, ikke kun i forhold til fyrværkeri, men også hvis det er andre høje lyde, den er bange for.

Kurset er bygget om over 6 moduler, der løber fra d. 8. februar til 22. april. Hvert modul indeholder videoer af øvelser og beskrivelser af øvelserne. Hvert modul vil begynde med en livesession, hvor der bliver gennemgået den teori, du har behov for at kende i forhold til at skulle hjælpe din hund. Har du ikke mulighed for at være med live, så kan du i ro og mag se sessionen på et senere tidspunkt. Nyt materiale vil blive frigivet med ca. 2 ugers mellemrum, så du har tid til at træne og få set videoerne. 

Begrænset plads – max 20 deltagere.

 

DET FÅR DU

Modul 1 – Hvordan lærer din hund og hvorfor er det interessant? 

Modul 2 – Få styr på din ABC

Modul 3 – Frygtens mange ansigter

Modul 4 – Giv din hund selvtillid

Modul 5 – Reducer din hunds frygt

Modul 6 – Bliv klar til næste nytårsaften

 

 

For dig der vælger kurset med vejledning, vil du udover videoerne i modulerne også blive lukket ind i en lukket Facebookgruppe. Her har du mellem hvert modul mulighed for at lægge dine træningsvideoer op og få feedback på dem. Du kan også se dine medkursisters videoer og den feedback de får, så du kan lære så meget som muligt.

Begrænset plads – max 20 deltagere.

 

Din underviser, Karen Frost Knudsen, har hjulpet utallige ejere med at reducere deres hunds frygt for fyrværkeri eller andre høje lyde. Dels via én til én rådgivning, dels via kurser omhandlende lydangst. Lydangst – sådan hjælper du din hund går nu online for at kunne hjælpe dig, der ikke lige har mulighed for at deltage i et fysisk kursus, men gerne vil have redskaberne til at hjælpe din hund.