Lydangst – sådan hjælper du din hund – med vejledning

Nyt hold begynder 30. januar 2023

Mange hunde bliver hvert år bange enten op til nytårsaften eller selve nytårsaften. Det kan være ufatteligt hårdt for os som ejere at se på, at vores hund er bange, uden at kunne hjælpe den. Er du en af de uheldige ejere af sådan en hund, så vid at der er hjælp at hente. Onlinekurset er skabt til give dig den viden, du skal bruge for at hjælpe din hund til at være mindre frygtsom, ikke kun i forhold til fyrværkeri, men også hvis det er andre høje lyde, den er bange for. Kurset er også til dig, som vil forebygge, at din hund får problemer med lydangst. 

Kurset er bygget op om over 6 moduler, der løber fra februar til begyndelsen af maj. Hvert modul indeholder et oplæg, der dækker et relevant emne. Oplægget har ca. 1 times varighed, men er for nemheds skyld inddelt i selvstædige kapitler. Derudover indeholder hvert modul videoer af relevante øvelser,  hvor du bliver grundigt introduceret til øvelsens formål og udførelse. Hver øvelse er også beskrevet i en pdf-fil som du kan printe ud og have med dig mens du træner. 

Første modul bliver frigivet mandag d. 30. januar 2023. Herfra bliver modulerne frigivet med mellem 2-3 ugers mellemrum, så du har tid til at træne og få set videoerne. Hver efterfølgende mandag afholder jeg en livesession via Zoom mellem kl. 17 og 18, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til oplægget og din egen træning.

Du får også adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du efter hvert modul kan lægge videoer af din egen træning op og få feedback på din træning. Du kan også stille spørgsmål i facebookgruppen.

1. modul frigives mandag d. 30. januar, med livesession mandag d. 6. februar kl. 17.00

2. modul frigives mandag d. 13. februar, med livesession mandag d. 20. februar kl. 17.00

3. modul frigives mandag 6. marts, med livesession mandag d. 13. marts kl. 17.00

4. modul frigives mandag 20. marts, med livesession mandag d. 27. marts kl. 17.00

5. modul frigives mandag 10. april, med livesession mandag d. 17. april kl. 17.00

6. modul frigives mandag 1. maj, med livesession mandag d. 8. maj kl. 17.00

 

DET FÅR DU

Modul 1 – Hvordan lærer din hund og hvorfor er det interessant? 

Modul 2 – Få styr på din ABC

Modul 3 – Frygtens mange ansigter

Modul 4 – Giv din hund selvtillid

Modul 5 – Reducer din hunds frygt

Modul 6 – Bliv klar til næste nytårsaften

For dig der vælger kurset med vejledning, får du udover alle 6 oplæg også videoer af alle de øvelser du har brug for at træne for at hjælpe din hund med at få det bedre med høje lyde.

Derudover får du mulighed for at stille spørgsmål i 6 livesessioner og du får mulighed for at få hjælp til din egen træning ved at lægge videoer op i en lille lukket Facebookgruppe, hvor du også løbende kan stille spørgsmål. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at hjælpe din hund til bedre at kunne klare høje lyde.

Din underviser, Karen Frost Knudsen, har hjulpet utallige ejere med at reducere deres hunds frygt for fyrværkeri eller andre høje lyde. Dels via én til én rådgivning, dels via kurser omhandlende lydangst. Lydangst – sådan hjælper du din hund går nu online for at kunne hjælpe dig, der ikke lige har mulighed for at deltage i et fysisk kursus, men gerne vil have redskaberne til at hjælpe din hund.