Lydangst – sådan hjælper du din hund – uden vejledning

Mange hunde bliver hvert år bange enten op til nytårsaften eller selve nytårsaften. Det kan være ufatteligt hårdt for os som ejere at se på, at vores hund er bange, uden at kunne hjælpe den. Er du en af de uheldige ejere af sådan en hund, så vid at der er hjælp at hente. Onlinekurset er skabt til give dig den viden, du skal bruge for at hjælpe din hund til at være mindre frygtsom, ikke kun i forhold til fyrværkeri, men også hvis det er andre høje lyde, den er bange for.

Kurset er bygget om over 6 moduler, der hver i sær giver dig den viden og de øvelser du kan bruge til at lære din hund at være mere ok med høje lyde. Hvert modul indeholder et oplæg, der dækker et relevant emne. Hvert oplæg varer ca. 1 time, men er for nemheds skyld inddelt i mindre kapitler. Derudover får du videoer af de øvelser du har brug for at træne med din hund. Du bliver grundigt introduceret til hvorfor øvelsen er relevant og hvordan du kommer i gang med at træne den. Hver øvelse er også beskrevet i en pdf-fil som du kan downloade og evt. printe ud, så du have beskrivelsen med dig, når du træner din hund.

Det bedste tidspunkt at begynde lydangsttræningen er i løbet af foråret, men en del af øvelserne kan du også træne senere på året. Jeg vil dog anbefale, at du udlader at træne de øvelser der specifikt retter sig mod lydangst i de sidste tre måneder op til nytåret. 

DET FÅR DU

Modul 1 – Hvordan lærer din hund og hvorfor er det interessant? 

Modul 2 – Få styr på din ABC

Modul 3 – Frygtens mange ansigter

Modul 4 – Giv din hund selvtillid

Modul 5 – Reducer din hunds frygt

Modul 6 – Bliv klar til næste nytårsaften

 

For dig der vælger kurset uden vejledning, får du udover alle 6 oplæg også videoer af alle de øvelser du har brug for at træne for at hjælpe din hund med at få det bedre med høje lyde.

Finder du ud af, at du har brug for hjælp eller sparring til en eller flere øvelser, er det muligt at tilkøbe det. Send en mail til karen@hundogtraning.dk

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at hjælpe din hund til bedre at kunne klare høje lyde.

 

Din underviser, Karen Frost Knudsen, har hjulpet utallige ejere med at reducere deres hunds frygt for fyrværkeri eller andre høje lyde. Dels via én til én rådgivning, dels via kurser omhandlende lydangst. Lydangst – sådan hjælper du din hund går nu online for at kunne hjælpe dig, der ikke lige har mulighed for at deltage i et fysisk kursus, men gerne vil have redskaberne til at hjælpe din hund.