Hund & Trænings webinarer

Velkommen til Hund & Trænings webinarer. Du kan købe vores optagede webinarer, der  går i dybden med mange forsklellige hunderelaterede emner. 

Du kan også finde vores kommende webinarer, hvor du kan være med live og stille spørgsmål mm.

Kommende webinarer:

Karens næste webinar

Vmnfnskhjfshfæsadjgh

Pris kr. 125,-

Afholdte webinarer:

Kom godt igang med din hvalp

Vil du gerne give din hvalp de bedste forudsætninger for at blive en fantastisk familiehund? Så er webinaret her noget for dig. Du vil også få svar på, hvordan du bedst forebygger og løser de mest almindelige hvalpeproblemer. 

Pris kr. 125,-

Alene hjemme – Åh nej

En af de vigtigste færdigheder vi kan lære vores hund, er evnen til at kunne være alene hjemme. Dette webinar sætter fokus på, hvordan du bedst kommer i gang med alene-hjemme-træningen.

Pris kr. 125,-

Empowerment i hverdagen

 

Vi vil alle gerne gøre det bedste for at give vores hunde et godt liv. Ud over at have fokus på at opfylde hundens helt basale behov for f.eks. gåture og samvær med os, kan vi se på nogle andre forhold i hundens hverdag, der har betydning for dens trivsel og velfærd.

 

Pris kr. 125,-

Hold kæft

Der er mange årsager til at hunde gør og ind imellem sætter vi pris på, at de kan give lyd fra sig. I dagligdagen eller til træning er bare ikke et af de tidspunkter. Vil du gerne lære din hund at være stille, mens I træner eller er til konkurrencer så hør med her.

Pris kr. 125,-

Insisterer din hund på at få opmærksomhed?

Mange hunde har fundet ud af forskellige måder, hvor de kan få opmærksomhed fra os mennesker på. De kan gø på træningspladsen, hvis de skal vente på at træne, når du taler i telefon, eller når du stopper på turen og taler med andre. Nogle hunde står foran fjernsynet for at blive set, andre bliver aktive i det øjeblik, familien sætter sig ned for at spise aftensmad, nogle skraber med poterne på ejerens ben. Og sådan kunne vi blive ved. Se med her for at få redskaber til at ændre situationen.

 

Pris kr. 125,-

Har din hund ressourceforsvar?

Er din hund en af de mange hunde, som kan finde på at forsvare sin mad, et kødben eller yndlingslegetøjet overfor enten dig, andre mennesker eller andre hunde? Eller vil du bare gerne vide, hvordan du kan forebygge, at din hund får ressourceforsvar? Så er foredraget her lige noget for dig. Christina Ingerslev tager et kig på, hvorfor og hvordan hunde forsvarer f.eks. mad eller legetøj. 

 

Pris kr. 125,-

Se vores online kurser

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se i stedet vores liste af online kurser med og uden vejledning ved at klikke på knappen herunder.