Lilli

Lilli hedder egentlig Thorhauges Bianca opkaldt efter Disneys Bernhard og Bianca. Hun er født d. 28. juli 2007 og kom ind i min familie med en tung arv, der skulle løftes. I sommeren 2006 døde min unghund Lilo kun godt 14 måneder gammel, og hun var fantastisk!

Jeg var lige ved at opgive at købe en ny hvalp. Dels fordi det var gået galt to gange med andre hvalpe. En var syg og en døde hos opdrætteren. Dels fordi jeg blev gravid. Jeg var meget i tvivl, om jeg kunne klare en meget aktiv dreng på 1½ år, en nyfødt baby og en hvalp, som ville være syv måneder gammel, når jeg skulle føde. Jeg blev heldigvis enig med mig selv om, at det kunne jeg godt klare, og det har jeg aldrig fortrudt.

Jeg var egentligt mest forelsket i hendes søster, da de var små, men i samråd med min opdrætter blev vi enige om, at Lilli var den af tæverne, der var mest fremme i skoene. Lilli er købt som konkurrencehund, og hun er da også blevet lydighedschampion.

Lilli er af de samme linjer som Lilo (Brown Hunt), men har været en langt lettere hund at have. Hun er rolig og afslappet, når hun er hjemme eller med på besøg hos familie og venner. Til gengæld er hun meget på, når jeg træner med hende. Hun slægter sin far på og er utrolig lærenem. Jeg havde egentlig regnet med, at jeg ville i eliteklasse med hende. Jeg har midlertidig tabt lysten til at konkurrere på det niveau, så i øjeblikket arbejder jeg på finpudsning af klasse 3, og jeg træner også lidt jagt med hende.

Karens hunde

Lilli

Født d. 28.07.07

Abby

Født d. 19.05.13

Freja

2001 – 2015