Klik dig til din hverdag

 

Er du instruktør, og vil du gerne have ny inspiration til dine kursister? Mange kursister kommer til træning med ønsket om at få en hund, der fungerer godt i hverdagen. Den skal komme, når der bliver kaldt, gå pænt i snor, hilse pænt på gæster og kunne ligge roligt mens familien spiser. Den letteste vej til at få en velfungerende familiehund ligger i at give den en god grunduddannelse.

Kurset henvender sig primært til instruktører, men er du en interesseret hundeejer, der ønsker mere viden, er du også meget velkommen.

Kurset her sætter fokus på, hvordan du kan give dine kursister redskaberne til at uddanne deres hund til en god familiehund.  Vi tager udgangspunkt i Hund & Trænings KLIK-koncept, og hvordan det kan bruges til at gøre hverdagstræning sjovere for både hund og ejer. KLIK er akronym for Kontakt, Leg, Initiativ og Kontrol (herunder bl.a. selvkontrol). De fire elementer udgør tilsammen fundamentet for hundens uddannelse. Øvelser indenfor de forskellige kategorier af KLIK-konceptet kan lette træningen af de hverdagsfærdigheder, kursisterne efterspørger. For f.eks. at få et pålideligt indkald kan øvelser som ”tjek ind”, ”løbeleg”, ”snudetarget” og forskellige selvkontrolsøvelser gøre den systematiske indkaldstræning lettere. Det at træne handler om viden og praktiske færdigheder. Vi tager en snak om, hvordan vi bedst kan formidle begge dele til kursister, så det bliver sjovt for både hund og ejer at træne.

 

Forudsætning for deltagelse
Kurset er primært henvendt til instruktører, og du kan deltage både med og uden hund.

Hvor
Undervisningen foregår i Hedehusene på Sjælland eller i Horsens i Jylland.

Holdstørrelse
Der er plads til 6 kursister med hund, og alt afhængigt af sted er der plads til 4-6 kursister uden hund.

Hvornår
Der er ikke pt. planlagt hold.

Tilmelding
Sker ved at betale kursets pris på 1.950 kr. for deltagelse med hund og 1.250 kr. for deltagelse uden hund via vores webshop. Klik her …

Du er også meget velkommen til at ringe til Karen Frost på 40 97 26 86 eller sende en mail på karen@get2net.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til kurset.