Praktiske forhold

Medbring til hver træningsgang:

  • Almindeligt halsbånd. Vi bruger ikke kæder og/eller kvæler.
  • Almindelig line med god længde (min. 120 cm). Ingen flexi-liner.
  • Godbidder af særlig god kvalitet. Test i forvejen hvad hunden er særligt glad for. Det skal ikke være hundens sædvanlige mad. Hunden skal ikke være fodret hjemmefra lige inden træningstimen.
  • Hundeposer så du kan samle op efter din hund.
  • Vand til hunden.
  • Klikker – udleveres til teori.
  • Træningsudstyr: Du vil få oplyst af din instruktør, hvis du skal medbringe andet træningsudstyr, som f.eks. targets, apporter, vaskebaljer, mm.
  • Dækkener. Hvis du deltager på et hold, der træner udendørs i vinterperioden, kan det være aktuelt med et dækken til hunden, hvis du har en korthåret hunderace.

Afbud
Hvis du bliver forhindret i at deltage i en undervisningsdag, vil vi gerne have besked. Send en sms til din instruktør om, at du er forhindret i at deltage, så vi ikke står og venter på dig.

Betaling og refusion
Du kan tilmelde dig og betale over vores shop. Send en mail til info@hundogtraening.dk hvis du ikke har mulighed for at betale over shoppen. Tilmeldingen er bindende, og betalingen refunderes ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage i kurset. Nogle gange har vi ventelister, så i de tilfælde kan vi hjælpe dig med at sælge din plads, mod et mindre gebyr. Hvis kurset ikke oprettes, får du selvfølgelig dine penge retur.

Information om tid og stedKort tid inden kursets start, sender din instruktør en mail om træningssted og -tider, så du ved hvor og hvornår, du skal komme. Kontakt din instruktør direkte, hvis du er i tvivl om noget.

Løbetid
Det er op til den enkelte instruktør at beslutte, om din hund kan deltage i undervisningen, hvis den er kommet i løbetid. Kontakt derfor din instruktør og aftal med vedkommende, om du kan deltage.

Sygdom
Hvis din hund bliver syg, kan du naturligvis ikke deltage. Giv gerne instruktøren besked, hvis din hund har fået en smitsom sygdom. Vi kan ofte skaffe en lånehund, hvis det skulle blive aktuelt.

Forsikring og vaccination
Det er dit ansvar, at din hund er forsikret og vaccineret, når den deltager i undervisning hos Hund & Træning. Al deltagelse i leg og træning på vores træningspladser og kurser sker på eget ansvar. Hund & Træning kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader, der er opstået på vores træningspladser eller i forbindelse med undervisningen.

Tilmelding

Alle vores aktuelle hold finder du i vores webshop, hvor du også tilmelder dig.