Christina Ingerslev

Christina Ingerslev

Jeg brænder for at skabe det optimale samarbejde mellem hund og træner. Jeg elsker at se det øjeblik, hvor træningen lykkes, og hund og træner stråler. Jeg underviser og træner med nogle af de bedste lydighedsfolk i verden, men vil elske at hjælpe dig, uanset hvor du er. Jeg har en unik evne til at spotte, hvor der skal sættes ind i træningen og finde nye forslag til, hvad der skal gøres, så DIN træning bliver optimal.

Mobil: 40 46 46 86
Mail: ci@hundogtraening.dk

Karen Strandbygaard Ulrich

Karen Strandbygaard Ulrich

Jeg brænder for både den teoretiske og den praktiske side af arbejdet med hunde. Jeg elsker at formidle på begge planer og bliver aldrig træt af at opleve de aha-øjeblikke, hvor brikkerne falder på plads for både mennesker og hunde. Vi belønner vores hunde i træningen, men der er også en kæmpe belønning for både underviser og træner, når det hele går op i en højere enhed, og hunden er glad og sikker.

Mobil: 23 65 93 22
Mail: ku@hundogtraening.dk

Karen Frost Knudsen

Karen Frost Knudsen

Jeg er vild med at undervise, og jeg er vild med at blive undervist. Det er specielt spændende i disse år, hvor forskere verden over er begyndt at interessere sig for bl.a. hundes kognitive evner. Det forener to af mine hovedinteresser: adfærd og hvordan hjernen fungerer.

Mobil: 40 97 26 86
Mail: karen@hundogtraening.dk