Klikkerinstruktøruddannelsen

Vil du går i dybden med klikkertræningen og blive skrap på denne fantastiske træningsform? Vil du se din hund folde sig ud og blive aktiv i træningen og samtidig forbedre jeres samarbejde og nå nye højder i jeres samvær og træning? Hund & Trænings klikkerinstruktøruddannelse er for dig, der vil gå på opdagelse i klikkertræningen og gerne vil have færdighederne til at tage træningen til det næste niveau. 

For os er det afgørende betydning, at vi ser hele hunden, og at træningen foregår på hundens præmisser, hvor hunden er en ligeværdig samarbejdspartner i læreprocesserne. På uddannelsen får du indblik i, hvordan du kan forandre din træning og dit forhold til din hund ved at gøre principperne i klikkertræningen til grundlaget for jeres samliv. Vi fokuserer derfor både på det træningsmæssige aspekt, og på hvordan du kan opbygge en unik relation til din hund. 

Uddannelsen  har en varighed på ca. ¾ år, og i løbet af undervisningen kommer du ikke blot i dybden med teorien bag klikkertræning, du bliver også en ørn til at praktisere den. Teoridelen klæder dig på til at kunne tænke dig frem til alle mulige løsninger på træning og  træningsproblemer, mens den praktiske træning udfolder klikkertræningens fantastiske verden, med glade klikkerkloge hunde og tilfredse ejere.

Uddannelsen er til dig, der vil have en både seriøs og sjov uddannelse. Uddannelsen over 9 hele dage, hvilket giver god tid til både fordybelse og fornøjelse.